Skip to main content

VORES KAPSLER

Vi kapsler naturen ind

Hos Sandvig Pharma har vi valgt at bruge kapsler til vores kosttilskud. Det sikrer, at både urter, vitaminer og mineraler opbevares bedst muligt og holder den høje kvalitet. Det er en effektiv måde at levere kosttilskud på og optimerer kroppens optagelse af de nødvendige næringsstoffer.

Det er en vegansk og naturlig løsning. Du kan læse mere om vores kapsler her: 

REGROW kosttilskud der styrker hår og negle

Veganske kapsler

I ingredienslisterne til vores kosttilskud støder man på hydroxypropylmethylcellulose – kaldet HPMC i daglig tale. HPMC er vegansk cellulose (fremstillet af planter), og det anvendes til vores kapsler.

HPMC bruges mange steder i fødevareindustrien – det er ganske harmløst, men sikrer, at kapslerne nedbrydes langsomt i kroppen, så du kan optage indholdet.

EFSA, som er den europæiske fødevareautoritet, har godkendt flere anprisninger på HPMC på grund af stoffets positive virkning på kroppen. Fx bidrager indtagelse af HPMC i forbindelse med et måltid til at begrænse stigningen i blodsukkerniveauet efter et måltid. Men det kræver, at der indtages 4 gram HPMC som en del af måltidet.

EFSA har også fastslået, at HPMC bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Men det kræver, at der indtages 5 gram HPMC om dagen.

Til sammenligning vejer den vegenske HPMC kapsel 0,118 gram.