Skip to main content
VORES FILOSOFI

VORES FILOSOFI

Naturlig sundhed

Vi mennesker har altid levet af og med naturen. Vi har sanket mad for at blive mætte og planter og urter for at holde os sunde og raske. Gennem historien har vi erfaret, hvilke urter der havde særlige egenskaber og kunne målrette disse mod bestemte sygdomme. 

Det gør vi stadig. Men nu ved videnskaben langt mere om, hvad der virker, og hvordan forskellige stoffer virker på kroppen og sindet. Man har forsket og samlet viden – og når vi kombinerer det med evidens og erfaringer fra, hvad naturen kan tilbyde og helbrede – så kan vi i dag ret præcist udvælge præcis de urter, vitaminer og mineraler, der er gode for os i forskellige faser af livet, og de udfordringer, vi har som moderne mennesker.

REGROW kosttilskud der styrker hår og negle

Nøje udvalgte ingredienser

Når vi udvikler vores naturlige kosttilskud, så står vi på skuldrene af mange års erfaring. Vores sundhedsfaglige produktudviklere har mange års erfaring i hvilke urter, vitaminer og mineraler, der understøtter kroppens funktioner – og det kombinerer vi med den nyeste viden indenfor forskningen. 

Vi tager afsæt i forskellige faser af livet og mange af de udfordringer og skavanker, vi har som mennesker i en moderne tid med alt fra stress og mentale udfordringer til de kendte livsstilssygdomme. 

Vi udvælger ingredienserne nøje og kombinerer dem med fx vitaminer og mineraler, der understøtter deres virkning, og vi anvender ingen unødvendige fyld- og tilsætningsstoffer.

Det sikrer, at du får det bedste fra naturen i vores kapsler – intet andet.