Skip to main content

VORES EMBALLAGE

Fokus på sundhed og bæredygtighed

Emballage er altid noget “ekstra”. Men særligt for kosttilskud er det vigtigt, at det opbevares, så kapsler og indhold beskyttes bedst muligt. Hos Sandvig Pharma arbejder vi konstant med at optimere emballager – både med hensyn til sundhed, sikkerhed og minimeringer af emballage/transport.

Vi har valgt, at vores kapsler pakkes i en LDPE-emballage (lavdensitetspolyethylen), der er godkendt til medicinsk brug. Læs mere om materialet her:

REGROW kosttilskud der styrker hår og negle

Emballage beskytter

Vores emballage er valgt med fokus på, at det er medicinsk godkendt, beskytter kapslerne mod lys og er et genanvendeligt materiale.

Design: Vi har designet vores emballage, så størrelsen passer til 60 kapsler, og således der anvendes så lidt materiale som muligt og dog sikrer optimal beskyttelse af kapslerne.

Genanvendelig: En af de mest afgørende faktorer. Vores emballage har en anvendelsesgrad på 80%. Det giver materialet længere levetid, og det gør det mere bæredygtigt. 

Energibesparelse: Produktion af emballage kræver ressourcer og energi. Ved at forlænge levetiden og anvendelsen af LDPE-emballage reduceres behovet for at fremstille nyt materiale. Dette resulterer i en betydelig energibesparelse og mindre belastning af miljøet.

Miljøvenlig: LDPE er generelt mere miljøvenligt end mange andre plastmaterialer. Ved at maksimere anvendelsen af LDPE-emballage tager virksomheder et skridt i retning af at reducere deres økologiske fodaftryk.

Når vi sender vores kosttilskud ud så ….vxxx

Genbrugskrukke

Abonnement: Ved bestilling af et abonnement på et af vores kosttilskud hos Sandvig Pharma medsender vi sammen med produktet en praktisk krukke til opbevaring.

Design: Vi har designet krukken med inspiration fra gamle apotekerkrukker med låg af bambus.