Skip to main content
Agerpadderokke

OM SANDVIG PHARMA

Velkommen til Sandvig Pharma

– det bedste fra naturen

Et godt helbred og velvære er afgørende for din livskvalitet, uanset hvor du er i livet. Vores koncept bygger derfor på en filosofi om at fremme sundhed og balance gennem rene og naturlige ingredienser, der styrker kroppens eget potentiale. Vi har skabt en unik serie af aktive kosttilskud, der er målrettet det moderne menneskes livsstil og udfordringer for at støtte dig igennem alle livets faser.

Sten
Hjertesten
Sten i hånden
Strand

Kosttilskud med aktive ingredienser

Vi ønsker at give dig det bedst mulige grundlag for en sund livsstil. Vores kosttilskud indeholder nøje udvalgte urter, vitaminer og mineraler, der understøtter hinanden og arbejder i harmoni med kroppens naturlige processer:

 • Vi anvender kun aktive ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for deres dokumenterede effekt.
 • Vi tilsætter ingen unødvendige fyld- og tilsætningsstoffer.
 • Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem synergien mellem vores produkter – derfor kan du med fordel kombinere vores kosttilskud for at optimere effekten.
 • Vi doserer de aktive ingredienser i veganske kapsler, der sikrer langsom nedbrydning i kroppen, så næringsstofferne optages effektivt. Har du svært ved at sluge kapslerne, skiller du blot kapslerne og tilføjer indholdet i fx en smoothie.

Kort fortalt: Vi har taget det bedste fra naturen og kapslet det ind til dig.

Høj kvalitetssikring

For  at sikre du får mest muligt ud af vores kosttilskud, arbejder vi med de højeste kvalitetsstandarder på markedet. Vi gør os umage og går aldrig på kompromis:

 • Vi anvender sunde planter dyrket i miljøvenlige forhold.
 • For at sikre råvarernes renhed og effektivitet samarbejder vi kun med betroede leverandører, der leverer naturlige ingredienser af højeste kvalitet.
 • Vi udfører løbende kontrol med høst, tørreproces, korrekt opbevaring, test og kvalitetskontrol i produktionen.

Kort fortalt: Din oplevelse er afgørende. For os er kvalitet og kvalitetssikring derfor kompromisløs.

Fokus på sundhed og bæredygtighed

Emballage er altid noget “ekstra” – men særligt for kosttilskud er det vigtigt, at det opbevares, så kapsler og indhold beskyttes bedst muligt. Vi har omhyggeligt udvalgt emballage, der sikrer friskhed og kvalitet, så du får det optimale udbytte af vores kosttilskud – samtidig med at vi i fællesskab passer på miljøet.

 • Vi anvender poser frem for blisterpakninger af hensyn til en højere grad af genanvendelse.
 • Vi anvender en LDPE-emballage (lavdensitetspolyethylen), der er godkendt til medicinsk brug.
 • Vores emballage beskytter kapslerne mod lys og er fremstillet af et genanvendeligt materiale.

Kort fortalt: Vi ønsker at gå forrest og arbejder kontinuerligt for at skabe balance i miljøregnskabet.

Få ekstra fordele som abonnent

Vi ønsker at give dig de mest fordelagtige vilkår, når du køber vores kosttilskud. Vores produkter sælges derfor udelukkende via vores egen webshop:

 • På den måde sikrer vi, at du altid får den bedste vejledning og de bedste priser.
 • Det skal være så nemt som muligt. Derfor tilbyder vi en helt uforpligtende abonnementsløsning, der giver dig adgang til de laveste priser og sikrer dig en optimal løsning, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for produkter.

Kort fortalt: Vores mission er at gøre det nemt for dig at bevare et godt helbred.

Vi har forpligtet os

Din sundhed og velvære er vores vigtigste prioritet. Hos Sandvig Pharma er vores engagement i kvalitet og kvalitetssikring derfor mere end bare et mål – det er en del af vores værdier:

 • Vi er forpligtede til at levere produkter af højeste kvalitet, der ikke kun opfylder, men også overstiger dine forventninger.
 • Vores dedikation til kvalitetssikring strækker sig ud over blot at opfylde regulatoriske krav – det handler om at opbygge tillid og sikre din sundhed og velvære.

Kort fortalt: Når vi siger, at du får “det bedste fra naturen” hos os, så mener vi det!